Spannend…

Een blog beginnen is al lastig. Het volhouden een klus. Maar er iets zinnigs van maken lijkt mij helemaal moeilijk. Ik heb al langer de behoefte aan een zeepkist in de hoop maatjes te vinden die zelf zich hier ook mee bezig houden.

Ik merkte dat ik mijn Facebook daar een beetje voor gebruikte. Volgens mijn zoon Ruben zou dit beter passen. Ben benieuwd.

Ik zie wel….

2 gedachten over “Spannend…

 1. Hoi Rinie,

  Ik hoop met jouw dat datgene wat jij wenst ook zo zal zijn!
  Mooi initiatief. Je hebt alvast in fan die dit blog gaat volgen…

  Het ga je goed,

  Diana

 2. Die zoon Ruben van u zegt soms wel iets zinnigs – en ik denk dat hij zeker gelijk gaat krijgen! Plekken van inspiratie, herbronning, gebed en een kennismaking met degenen die ons zijn voorgegaan (Merton, interessant!) zijn altijd welkom. En dit lijkt er ook zeker één te zijn / te worden.

  Veel plezier gewenst in het zoeken naar de beelden, woorden & de vorm! Een blog kan soms voelen als het passievol toespreken van een lege zaal (@Harmen Brethouwer) maar het scherpt hoe dan ook het eigen denken, zo is mijn (zeer korte) ervaring.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s