Toelichting

Hoe is mijn website ontstaan?

In de eerste plaats was er de simpele behoefte al mijn ervaringen en gedachten een keer ‘op papier’ te zetten. Van het een kwam het ander. De enige leidraad was mijn behoefte aan een uitstalling/ Winkel van Sinkel van mijn gedachten en ervaringen over mijn leven en de christelijke spiritualiteit. De structuur is gaandeweg ontstaan. Daarnaast had ik al verzamelingen van verhalen, teksten en gebeden.

De hele website is geschreven vanuit persoonlijk perspectief. Vanuit mijn levensverhaal ben ik in gesprek met allerlei tradities en ‘wetenschappelijke’ reflecties. Dit is dus een verslag van mijn leven en zoektocht naar een God waar je levend van wordt.. Daar gaat geen enkele normatieve pretentie van uit! Niemand hoeft dit te geloven.

U kunt overal beginnen. Elke ingang en elke pagina is bedoeld als iets wat op zich zelf al iets wil zeggen of laten zien; meer niet. Vaak verwijzen ze wel naar websites en andere pagina’s omdat er wel, in de vorm van mijn leven en persoon, een samenhang achter zit. Soms is het verstandig even de ‘moeder’ van een verticale rij pagina’s te lezen.

O ja. Ik doe mijn stinkende best zonder taalfouten te schrijven……

Een gedachte over “Toelichting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s